top of page
Zoeken

Bijzondere tijden...

We zijn met z'n allen door een grote schokgolf gegaan. De wereld van december vorig jaar, ziet er vandaag helemaal anders uit. Bedrijven en organisaties werden op non-actief gezet, of kunnen slechts voor een deel hun activiteiten uitoefenen.


Ook bij Ayes hebben we ons voor een stuk moeten heruitvinden. Ook al hadden we de gewoonte om met onze specialisten via videocalls contact te hebben, geen 'real live' ontmoetingen meer hebben met collega's en klanten, was toch even aanpassen.


Covid-19 had ook een impact op het deel opleidingen. Zo werd het seminarie rond

'omgevingscommunicatie voor milieucoördinatoren' tijdelijk opgeschort. Die opleiding werd nu verplaatst naar september, maar krijgt ook een digitale versie in juni.


Samen met een aantal van onze experts, werken we momenteel aan een aantal scenario's om bedrijven en organisaties klaar te maken voor de periode na de corona-maatregelen. Afhankelijk van elke specifieke situatie waarin men zich bevindt, zullen we werken met een 100% op maat aanpak.


Méér over wat er bij Ayes allemaal te gebeuren staat, verneem je hier héél binnenkort.


Ondertussen wensen we jou én je geliefden een goede gezondheid toe, met vele leuke en interessante momenten, privé zowel als professioneel. #takecare #blijfinuwkot


Het Ayes-team

19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page